Beschrijving

EERSTE BEZICHTIGINGEN VINDT PLAATS OP VRIJDAG 29 OKTOBER 2021. NA ONTVANGST VAN AANMELDINGEN VIA DE WEBSITE NEMEN WIJ CONTACT MET U OP OM EEN TIJD AF TE SPREKEN. LET OP; GAARNE ALLEEN REAGEREN VIA HET CONTACTFORMULIER. ZIJ ZULLEN U UITERLIJK WOENSDAG 27 OKTOBER BELLEN VOOR HET MAKEN VAN EEN AFPSRAAK

Gelegen in een autovrije straat driekamer dubbel benedenwoning met tuin, modern L-vormige keuken, nette badkamer, twee slaapkamers. De woning heeft een goede situering ten opzichte van winkelgebied ‘In de Hoven’ en het centrum van Delft is binnen 10 fietsminuten te bereiken. Daarnaast heeft de woning een goede bereikbaarheid met zowel de auto (uitvalswegen A4 en A13 in de directe nabijheid) als het openbaar vervoer (zowel bus als tram op 2 minuten loopafstand).

Indeling

Begane grond: Voortuin. Entree met directe toegang tot de eetkamer, meterkast en het toilet met wastafel. In het midden van de woning is de moderne open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, hete lucht oven, magnetron en koel-vries combinatie. Via de open keuken komt u in de woonkamer welke is voorzien van een plavuizenvloer en een grote schuifpui welke toegang biedt naar de tuin met doorgang naar het achterpad. 

Eerste verdieping: Overloop met vaste kast waar de aansluiting voor de wasmachine/droger zich bevindt. Boven de trap is een vaste kast gemaakt die ruimte biedt voor extra opslag. De overloop biedt tevens toegang tot twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Nette badkamer welke voorzien is van een douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 2011
- Gebruiksoppervlakte wonen: 72 m2
- Inhoud: 239 m3
- Actie VvE bijdrage van € 57,26 per maand
- Gelegen op eigen grond
- Warmwater en verwarming d.m.v. stadsverwarming
- Oplevering: In overleg, kan snel

Kenmerken