Beschrijving

EERSTE BEZICHTIGINGEN VINDT PLAATS OP ZATERDAG 25 SEPTEMBER 2021. NA ONTVANGST VAN  AANMELDINGEN VIA DE WEBSITE NEMEN WIJ CONTACT OP OM EEN TIJD AF TE  SPREKEN.  LET OP; GAARNE ALLEEN REAGEREN VIA HET CONTACTFORMULIER. ZIJ ZULLEN U UITERLIJK WOENSDAG 22 SEPTEMBER BELLEN VOOR HET MAKEN VAN EEN AFPSRAAK.  

GOED ONDERHOUDEN 3 KAMER TOPAPPARTEMENT OP DE 3E WOONLAAG VAN 60 M² GELEGEN MET VOORZIEN VAN VOOR EN ACHTERBALKON. DE WONING BESCHIKT BOVENDIEN OVER EEN EIGEN BERGING IN DE ONDERBOUW. DEZE LEUKE WONING IS O.A. VOORZIEN VAN EEN HALF GESLOTEN KEUKEN MET DIVERSE INBOUWAPPARATUUR, DEELS ALUMINIUM EN DEELS HARDHOUTEN KOZIJNEN MET ENKEL GLAS, EEN FRAAIE LAMINAAT VLOER EN KLASSIEKE SFEERVOLLE DETAILS.

Indeling

Afgesloten centrale entree met toegang tot de bergingen en portiek met trap naar de 3e woonlaag, woningentree, gang, toilet (wandcloset), woonkamer, toegang tot voorbalkon keuken aan de achterzijde met aanrechtblad inbouw apparatuur o.a. gas kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, toegang tot het achterbalkon, achter zijkamer, cv-ketel Remeha, wasruimte; badkamer, met douche, wastafelmeubel; voorzijkamer met toegang tot balkon aan voorzijde.

Bijzonderheden

- Afmetingen: zie plattegrond. 
- Verwarming via Remeha Cv-ketel uit 2008   
- Kelderberging in de onderbouw
- Electra: 7 groepen met A.L.S. 
- VVE € 112,00 per maand 
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht 
- Woonoppervlakte ca. 60 m² 
- In verband met het bouwjaar van de woning zal ongeacht de kwaliteit een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen 
- Oplevering In overleg, kan snel. 
-EPA: het object wordt met een geldig energieprestatiecertificaat opgeleverd

Kenmerken