Beschrijving

In een rustige straat gelegen vierkamer eengezinswoning (ca. 115 m²) met voor- en achtertuin. Nabij de winkels aan de Apeldoornselaan/Dierenselaan en openbaar vervoer.  

- Bezoekers kunnen zich aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Turgut van Lacle makelaars (zie ook de site van de makelaar). 
- I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan.

Indeling

Voortuin, entree woning, meterkast (4 groepen, aardlekschakelaar en dubbel tariefmeter), toilet, riante doorgebroken woonkamer (8.81 x 3.18) met open keuken (2.20 x 2.49) en toegang tot de diepe achtertuin. Trap naar de eerste etage, overloop, badkamer (1.18 x 1.95) met douche en wastafel, slaapkamer (3.30 x 2.68) met vaste kast, voorzien van enkel glas met houten kozijnen en toegang tot het balkon, tweede slaapkamer (3.98 x 4.78) met vaste kast en voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen, trap naar de zolderverdieping (3.77 x 4.74).

Bijzonderheden

- Ligging: Rustenburg en Oostbroek, nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen;
- Bouwjaar: 1937;
- Gebruiksoppervlakte ca. 115 m2;
- Isolatie: deels dubbel glas;
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen;
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen;
- In onze koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule opgenomen;
- Diepe zonnige achtertuin;
- Gelegen op eigen grond.

Kenmerken