Beschrijving

EERSTE BEZICHTIGINGEN VINDEN PLAATS OP ZATERDAG 03 JULI.
NA ONTVANGST VAN AANMELDINGEN VIA DE WEBSITE NEMEN WIJ CONTACT OP OM EEN TIJD AF TE SPREKEN. WIJ BELLEN U OP WOENSDAG 30 JUNI VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.	
		
Bezoekers kunnen zich aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Turgut Ozdemir van LaCle makelaars (zie ook de site van de makelaar),
- I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.
RECENT OPGEKNAPTE 4 KAMER WONING OP DE BEGANE GROND (82m²) MET VOORTUIN EN EEN RIANTE ACHTERTUIN MET BERGING. 

De woning is gelegen in de buurt Rustenburg/Oostbroek en beschikt over een ruime woon-/eetkamer, een nette keuken, luxe sanitair, twee riante slaapkamers, een derde slaapkamer en een zeer riante achtertuin met berging.

Indeling

Entree via eigen voortuin, gang, meterkast, woonkamer aan de voorzijde, slaapkamer 1, slaapkamer 2, toilet, luxe badkamer met een riante inloopdouche, een fraai wastafelmeubel en een handdoekradiator, eetkamer, vaste kast met cv-opstelling, keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en koel-vriescombinatie en derde slaapkamer. 


Woonkamer: 	5.13 x 3.54,
Keuken:         3.46 x 1.90,
Slaapkamer I:    5.41 x 2.45,
Slaapkamer II:    3.46 x 2.02,
Slaapkamer III:   2.26 x 2.40

Bijzonderheden

-	Woonoppervlakte: 82 m²,
-	Bouwjaar: 1934
-	Maandelijkse VvE bijdrage: € 75,-,
-	Electra: Meterkast met 6 groepen en 2 ALS,
-	Isolatie: Geheel v.v. dubbel glas en kunststof kozijnen,
-	Grond: Gelegen op eigen grond, 
-	Energielabel: D,
-	Parkeermogelijkheden: Goed, voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, 
-	Parkeerkosten: Betaald parkeren. Bewoners- en bezoekersvergunning mogelijk,
-	Staat van onderhoud binnen: Goed
-	Staat van onderhoud buiten: Goed
-	Clausules: In onze koopovereenkomst worden verkoopclausules opgenomen. Ouderdomsclausule bouwjaar is standaard van toepassing.

Kenmerken