Beschrijving

In juni 2020 is de bouw gestart van 18 bijzonder mooie en grote appartementen. Het gebouw komt naast zwembad het Hofbad aan te staan en biedt 18 appartementen van 3, 4 en 5 kamers in verschillende prijsklassen aan. Alle appartementen hebben een buitenruimte aan de zon- en geluidsluwe zijde waardoor een prettig woon- en leefklimaat ontstaat voor de uiteindelijke bewoners. Ook aan parkeren is gedacht. Dit wordt opgelost op het eigen parkeerterrein. De gemeente is zeer positief over de plannen. Het biedt inwoners van Den Haag de kans op een nieuwe koopwoning in een prachtige wijk, vlakbij uitvalswegen, openbaar vervoer en allerlei voorzieningen.

Duurzaam ontwerp
De drie, vier en vijf kamer appartementen van 100 m2 tot 144 m2 zijn energiezuinig en duurzaam. In de woningen wordt een warmtepomp geplaatst. De warmtepomp is te vergelijken met een cv-ketel en zorgt voor een aangename temperatuur en warm water. De woningen zijn hierdoor gas loos. De zonnepanelen komen op het daken zij vleugel van het gebouw. Passend binnen de Haagse kaders die kenmerkend zijn voor het ontwerp van de Albatros De Ooievaar. Ook heeft het gebouw een lagere EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) dan wettelijk voorgeschreven. Ontwikkelaar draagt zo bij aan het realiseren van betaalbare en duurzame koopwoningen voor de inwoners van Den Haag.

Indeling

TYPE C BEGANE GROND
Indeling:
Appartement, circa 144 m², gelegen op de begane grond voorzien van een achtertuin van circa 56m2, Via de lift of trappenhuis is dit appartement bereikbaar.
Na de voordeur is de entree/hal bereikbaar met links het toilet en daar naast de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting.

De woonkamer keuken van circa 60 m² open keuken heeft mogelijkheid tot gesloten keuken van te maken. De achtertuin is toegankelijk vanuit de keuken en woonkamer. Deze woning is voorzien van 4 slaapkamers, slaapkamer 1 (3.31 x 4.76), slaapkamer 2 (4.32 x 4.76), slaapkamer 3 (3.80 x 2.65), slaapkamer 4 (2.99 x 3.68), badkamer ( 2.62 x 306), technische ruimt, en aparte toilet.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
-Locatie: Ypenburg Den Haag
-oppervlakte: circa 144 m2
-voorzien van achtertuin van 56 m2
-voorzien van berging in de onderbouw 
-de bouw is gestart medio juni 2020 oplevering medio juli 2021
-voorzien van rondom dubbelglas met HR++ isolatieglas
-verwarming en warm water doormidden van warmtepomp
-eeuwigdurend erfpacht van erfpacht met een canon bijdrage van
-vve in oprichting
-voorzien van eigen parkeerplaats
-voorzien van zonnepanelen
-voorzien van warmtepomp
-zeer energiezuinig gebouwd
-gelegen aan de Koolwitjelaan en Dagpauwooglaan

Kenmerken