Beschrijving

OPEN HUIS OP VRIJDAG 12 MAART VAN 16.00 TOT 18.00 UUR!!!
LET OP BELLEN NAAR KANTOOR HEEFT GEEN EFFECT GAARNE ALLEEN REAGEREN VIA CONTACTFORMULIER
 
Bezoekers kunnen zich aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Turgut Ozdemir van LaCle makelaars (zie ook de site van de makelaar), - I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.

Op de 2e etage gelegen 4-kamer appartement in een rustige straat, bevindt zich in de buurt van de gezellige Dierenselaan, die een grote variatie biedt voor de dagelijkse boodschappen. Het Zuiderpark, scholen, sportcentra en het openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Indeling

Entree via open portiek; binnentrap naar 2e etage; overloop naar ruime lichte woonkamer voorzien van vinyl vloeren. Deze appartement heeft 3 slaapkamers, voorgelegen slaapkamer met toegang tot fraai betegelde badkamer. Keuken met toegang naar balkon. Balkon is over de gehele breedte van de woning met bergkast; voor en achter kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas, elektra 3 groepen.

Afmetingen: 
Slaapkamer 1 :	2.66 X 4.27
Slaapkamer 2 :	2.64 X 5.23
Slaapkamer 3 :	3.34 X 2.80
Woonkamer:	    3.32 X 5.18
Keuken:	        1.64 X 3.23
Badkamer:	    1.72 X 2.28

Bijzonderheden

-	Woonoppervlakte ca. 74 m²
-	Gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas. 
-	Bouwjaar 1933
-	Grond: Eigen grond
-	VvE is actief, bijdrage €50,00 per maand. 
-	Verwarming en warm water, door middel van cv-combiketel, Junker van merk en van bouwjaar 2000
-	Clausules: In onze koopovereenkomst worden verkoopclausules opgenomen. Ouderdomsclausule bouwjaar is standaard van toepassing.

Kenmerken