Beschrijving

EERSTE BEZICHTIGINGEN VINDT PLAATS OP ZATERDAG 02 OKTOBER 2021. NA ONTVANGST VAN AANMELDINGEN VIA DE WEBSITE NEMEN WIJ CONTACT OP OM EEN TIJD AF TE SPREKEN. LET OP; GAARNE ALLEEN REAGEREN VIA HET CONTACTFORMULIER. ZIJ ZULLEN U UITERLIJK WOENSDAG 29 SEPTEMBER BELLEN VOOR HET MAKEN VAN EEN AFPSRAAK.

IN HET LEVINDIGE GEDEELDTE VAN TRANSVAAL KWARTIER OP DE BEGANEGROND GELEGEN 4 KAMER WONING MET 3 RUIME SLAAPKAMERS, IS ZEKER EEN WONING MET VEEL MOGELIJHEDEN DEZE RUIME WONING HEEFT CA. 90 M2 AAN WOONGOPPERVLAKTE, ELKE HOEK KAN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK WORDEN INGEDEELD. 
HET OBJECT IS GUNSTIG GELEGEN OP DE 2E ETAGE, NABIJ WINKELS, DIVERSE SCHOLEN, EN DE BROEMDE HAAGSE MARKT OP LOOP AFSTAND, GOED BEREIKBAAR MET OPENBAARVERVOER (TRAM 9, 11 en 12), TEN OPZICHTE VAN UITVASLWEGEN.

Indeling

Entree pand portiek op naar 2e etage, hal met meterkast: woonkamer, slaapkamer, eenvoudige keuken toegang tot achterbalkon. Badkamer, toilet, slaapkamer 2, slaapkamer 3

Bijzonderheden

Elektra: 4 groepen met enkel tarief meter en aardlekschakelaar
Grond: erfpacht, eeuwigdurend heruitgegeven met een jaarlijks canon van €90,96  per half jaar. 
Bouwjaar: 1937
Woonoppervlakte: 90 m²
Aandeel: 1/4 in de gemeenschap
Verwarming: Combiketel bouwjaar Vaillant 2020
Isolatie: Gehele woning is voorzien van dubbel glas waarvan voorzijde van aluminium en de achterzijde van kunststofkozijnen.
Parkeermogelijkheden: Goed, betaald parkeren op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 uur tot 24.00 uur, andere dagen in de avonduren vanaf 18.00 uur tot 24.00 uur. Bewoners parkeren met eigen vergunning. 
Bereikbaarheid: Goed, nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen. 
Ligging: Groente en Fruitmarkt
VvE: 60 per maand  
Clausules: gezien het bouwjaar van het object wordt in de koopovereenkomst ouderdom clausule, asbest en materialen clausules opgenomen. 
Energieprestatiecertificaat: de woning wordt opgeleverd met een energieprestatiecertificaat.
Aanvaarding: In overleg

Kenmerken