Omschrijving

Heeft u geen zin in klussen? Deze zo te betrekken topetage met drie slaapkamers is nu beschikbaar. Voorzien van een ruime moderne badkamer met luxe douchecabine, goed uitgeruste keuken en vloeren en wanden in neutrale kleuren geschilderd. 
Meubels plaatsen en de woning is klaar om in te wonen!
Het appartement ligt in een breder gedeelte van de straat zodat u vrijer uitzicht heeft aan de voorzijde. De VVE is actief en het appartement is gelegen op eigen grond.

Indeling

Entree met garderobe en meterkast, trap naar de eerste etage, eerste slaapkamer aan de voorzijde, tweede en derde slaapkamer aan de achterzijde, separaat toilet, moderne keuken met inbouw apparatuur en toegang tot het verzorgde balkon met balkonkast, ruime badkamer met onder andere luxe douche cabine, lichte woonkamer.

Balkon

Goed verzorgd en net geschilderd balkon.

Bijzonderheden

Keuken: Nette keuken met inbouwapparatuur waaronder oven, 4 pits kookplaat, afzuigkap, koelkast met apart vriesgedeelte.
Badkamer: wastafelmeubel, luxe douchecabine met o.a. regen- en handdouche en massage jets, wasmachineaansluiting, designradiator. 
Verwarming: Combiketel      
Warm water: Combiketel      
Isolatie: Geheel kunststof kozijnen met dubbel glas.
Staat van onderhoud binnen: Uitstekend
Staat van onderhoud buiten: Goed
Parkeerkosten: Betaald parkeren. Bewoners- en bezoekersvergunning mogelijk.
Bereikbaarheid: Goed, nabij openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen. 
Ligging: Rustenburg-Oostbroek, op 10 minuten afstand van het Centrum van Den Haag en het strand. 
VvE: Actieve V.v.E.; bijdrage €101,- p/m, 1/3e aandeel VvE.
inschrijving KvK: ja, jaarlijkse vergadering: ja, periodieke bijdrage: ja, reservefonds: ja, onderhoudsplan: ja, opstalverzekering: ja
Grond: Eigen grond. 
Clausules: In onze koopovereenkomst worden verkoopclausules opgenomen. Ouderdomsclausule i.v.m. bouwjaar is standaard van toepassing
Energieprestatiecertificaat: Wordt aangevraagd.

Kenmerken