Beschrijving

SUPER LEUK DUBBEL BOVENHUIS


Het gaat hier om een heerlijk ruime jaren ’30 hoekwoning met een woonoppervlak van 102 m2 met nog veel originele details, drie slaapkamers, meerdere vaste kasten en een zolder/vliering voor nog meer bergruimte. 

Via de klassieke zware voordeur met hoge kwaliteit sloten heeft u toegang tot het tochtportaal voorzien van origineel art-deco tegelwerk.

Trap omhoog naar centrale hal met vaste kast en toilet en toegang tot keuken en de speels ingedeelde woonkamer met originele marmeren schouw, vaste kast en balkon op het zuiden. Met uitzondering van de ouder- en kleine voorslaapkamer is de hele woning voorzien van een stoere en zware kwaliteit grenen vloer. 
De gehele woning is voorzien van de originele paneeldeuren met bakelieten deurklinken. De glas-in-lood bovenlichten zijn opgenomen in het dubbel glas. Samen zorgen deze elementen voor een mooie jaren ’30 uitstraling.
Opvallend is verder dat het hier om een heerlijk lichte woning gaat. 

Moderne keuken voorzien van keukenblok met onder- en bovenkasten, afzuigkap, 5-pits gasfornuis, vaatwasser en koel- vriescombinatie.
Ruime badkamer voorzien van douche, vaste wastafel met spiegel en opstelplaats voor de was- en droogmachine.

Gelegen op eigen grond, goed onderhouden, deel uitmakend van een kleine actieve VvE met de benedenbuurvrouw, waarmee de onderhoudsplanning in goed overleg plaatsvindt.
In 2018 is het gehele dak voorzien van nieuwe pannen en zijn de dakkapellen voorzien van nieuwe dakbedekking. In 2020 zijn de lateien gedaan waarmee u weer voor 100 jaar vooruit kunt.
Kortom, alles klopt aan dit huis.

In deze Coronatijd is dit  natuurlijk ook bij uitstek een geschikt huis om meerdere werkplekken te creëren.


Mogen wij u uitnodigen voor een bezichtiging?


Ligging:
Rustig gelegen. Gunstige t.o.v. winkels (winkelcentrum Leyenburg en winkelstraat Dierenselaan/Apeldoornselaan/Monnikendamplein), het Haga Ziekenhuis, openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen (Zuiderpark) alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.


Indeling:
Begane grond
Entree op straatniveau. Hal met meterkast en binnentrap naar 1e verdieping.
1e verdieping
Overloop met vaste kast en trapopgang naar slaapverdieping. Toegang tot woonkamer, keuken en toilet.
Vanuit de woonkamer toegang tot het achtergelegen balkon.
2e verdieping
Overloop met toegang tot ruime bergkast, badkamer en 3 slaapkamers. De grote voorslaapkamer (nu kinderkamer) is voorzien van een vaste kast. Vanuit overloop middels vlizotrap toegang tot de zolder/vliering.
 
Wat u verder nog wilt weten:
- eigen grond;
- zolder/vliering niet meegesplitst;
- elektra 4 gr. + a.l.s.;
- C.V.-combiketel, Remeha HR '04;
- rondom dubbele beglazing / kunststof kozijnen;
- actieve V.v.E., bijdrage € 175,-- per maand, incl. opstalverzekering, 2/3e aandeel in de gemeenschap;
- notariskeus aan koper, doch wel binnen het werkgebied Haaglanden;
- ouderdoms- en materialenclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst.

Kenmerken