Beschrijving

- Bezoekers kunnen zich aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Turgut van Laclemakelaars (zie ook de site van de makelaar).
- I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.

MODERN 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT EN ROYALE FIETSENBERGING IN ONDERBOUW EN PARKEERPLAATS IN GARAGE. LEUK GESITUEERD IN EEN MODERN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX DAT IN 2001 IS GEREALISEERD. GOEDE LIGGING TEN OPZICHTE VAN OPENBAAR VERVOER, WINKELS EN HET ZUIDERPARK.

Indeling

Gesloten hoofdentree met bellen- en brievenbussentableau, 2 liften en trappenhuis, het appartement bevindt zich op de 2e verdieping naast 3 andere appartementen aan het einde van een brede galerij/balkon, entree woning, gang, royale woonkamer met moderne open keuken voorzien vaatwasser, koffieapparaat, combinatie oven, koelkast, vrieskast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Slaapkamer 1, slaapkamer 2, ruim zwevend toilet met fontein, modern badkamer met ligbad, wastafel, wastafelmeubel en droger- en wasmachineaansluiting. Inpandige berging met opstelplaats voor de C.V.-ketel.

Afmetingen:
- Woonkamer: 4.70x6.34;
- Slaapkamer: 4.04x2.97;
- Slaapkamer: 4.04x2.11;
- Badkamer: 2.66x2.01;
- Cv-ruimte: 2.66x2.11.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 2001;
- Woonoppervlakte 73 m2;
- Elektra: 6 groepen en aardlekschakelaar;
- Isolatie: geheel dubbel glas v.v. hardhouten kozijnen;
- Inpandige berging met opstelplaats Vaillant C.V.-ketel;
- Fietsenberging in de onderbouw;
- Eigen parkeerplaats in de garage;
- Maandelijkse VvE bijdrage betreft € 127,83;
- Grond: erfpacht waarvan de canon- en beheerkosten eeuwigdurend zijn afgekocht.

Kenmerken