Beschrijving

Heerlijk ruim en licht stadsappartement aan de geliefde Valkenboskade in de Bomenbuurt

Let op: graag reageren via de 'plan een bezichtiging' button op Funda of via de LaClé website. Wij plannen de bezichtigingen in op woensdag 6 oktober a.s. tussen 2 en 5 en donderdag 7 oktober tussen 10 en 12. Wij bellen de geïnteresseerden op volgorde van binnenkomst op.

Wat verkopen wij:
Een heerlijk ruim, goed en tegelijkertijd wat speelser ingedeeld appartement met een prachtig uitzicht over kade en water en een plafondhoogte van ruim 3 meter. 

U betreedt de woning via een mooi royale hal van waaruit u de hele woning kunt overzien. 
Dit appartement heeft een woonoppervlak van 105,6 m2, 2 ruime slaapkamers, 2 balkons op het oosten, een mooie badkamer met Whirlpool bad, inloopdouche met dubbele douchegelegenheid en een dubbelbrede wastafel. Tevens voorzien van een luxe keuken met granito blad, alle inbouwapparaten en een mooi RVS losstaand 6-pitsfornuis, welke achterblijft.

Leuk is dat de woonkamer nog voorzien is van het originele strak geornamenteerde plafond en 2 schouwen (niet origineel).

De VvE heeft de afgelopen jaren met een bouwkundige keuring en Meerjarig Onderhoudsplan in de hand de nodige bouwkundige zaken aangepakt, waardoor u instapt in een probleemloze woning.

Mogen wij u uitnodigen voor een bezichtiging?


Indeling:
Via Haags portiek entree met meterkast en ruimte voor jassen en fietsen, trap naar 2e verdieping. Centrale hal met elektrische deuropener en daglichttoetreding met toegang tot toilet en wasruimte. Vanuit centrale hal via dubbele deuren toegang tot doorgebroken woon-/eetkamer. Vanuit woonkamer toegang tot 1e achtergelegen balkon en slaapkamer aan de voorzijde. Deze slaapkamer staat in verbinding met de badkamer, welke u ook vanuit de centrale hal kunt betreden. Vanuit de hal toegang tot de 2e slaapkamer met toegang tot het achtergelegen 2e balkon.

Maatvoering:
Graag verwijzen wij u naar de plattegrond voor de maatvoering. 

Ligging:
Op loopafstand winkels aan Thomsonlaan, Fahrenheitstraat en Goudsbloemlaan. 
Op fietsafstand van Bosjes van Poot, haven van Scheveningen met diverse restaurants, strand, zee en duinen, musea en binnenstad van Den Haag. 
Diverse scholen in directe omgeving zoals kleuter, basis- en voortgezet onderwijs. 
Om de hoek van openbaar vervoer, RandstadRail lijn 3 en tramlijn 12. 

Wat u verder nog wilt weten:
Eigen grond 
Beschermd stadsgezicht
Aanvaarding in overleg, maar kan vlot 
1/3e aandeel in de VVE, bijdrage € 150,- per maand
Elektra 8 groepen met aardlekschakelaar. 
Verwarming en warm water middels c.v.-combiketel, merk Vaillant, bouwjaar 2009
Close-in boiler in keuken 
Onderhoudssituatie binnen en buiten zeer goed 
Het (gehele) appartement is voorzien van dubbel glas (met uitzondering van raam boven voordeur)
Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
Woonoppervlakte 105,60 m², meetrapport aanwezig

Kenmerken