Beschrijving

Bezoekers kunnen zich aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Turgut Ozdemir van LaCle makelaars (zie ook de site van de makelaar),

EERSTE BEZICHTIGINGEN VINDT PLAATS OP ZATERDAG 02 OKTOBER 2021. NA ONTVANGST VAN AANMELDINGEN VIA DE WEBSITE NEMEN WIJ CONTACT OP OM EEN TIJD AF TE SPREKEN. LET OP; GAARNE ALLEEN REAGEREN VIA HET CONTACTFORMULIER. ZIJ ZULLEN U UITERLIJK WOENSDAG 29 SEPTEMBER BELLEN VOOR HET MAKEN VAN EEN AFPSRAAK.

Goed gemoderniseerd 4 kamer top appartement op de derde etage aan de Van der Vennestraat nabij Hobbemastraat en Haagse markt met vrij uitzicht op groenvoorziening en speelterrein. De woning betreft een ruime 4 kamer appartement en een externe berging in de onderbouw.

Indeling

Ingang via gesloten portiek, trap naar de 3e etage, entree woning, hal, meterkast aan de rechterzijde (8 groepen met ALS-schakelaar en een slimme meter). Drie slaapkamers, ruime badkamer voorzien van douche ruimte, thermostaatkraan, wastafelmeubel, geheel betegeld, toilet v.v. fontein, opstelplaats CV-ketel v.v. een combiketel van het merk Vaillant (bouwjaar 2017). Overloop, moderne keuken bekleed met een graniet aanrechtblad v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder hete lucht oven/ combi magnetron, vier pits gaskookplaat, modern afzuigkap, koel-, vrieskast combinatie en vaatwasser. Woonkamer, veel licht inval. Balkon is toegankelijk van uit de keuken.

Bijzonderheden

-Afmetingen: zie plattegrond
- Oppervlakte ca. 90 m2,
- Bouwjaar 1996,
- Actieve VvE me een maandelijkse bijdrage van € 67,13,-
- Isolatie: Geheel v.v. dubbel glas en hardhouten kozijnen,
- Grond: Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht,
- Staat van onderhoud binnen: Uitstekend,
- Staat van onderhoud buiten: Uitstekend,
- Parkeerkosten: Betaald parkeren. Bewoners- en bezoekersvergunning mogelijk,
- Bereikbaarheid: Goed, nabij openbaar vervoer tram 2, 6, 11 en 12,
- Clausules: In onze koopovereenkomst worden verkoopclausules opgenomen. Ouderdomsclausule bouwjaar is standaard van toepassing.

Kenmerken