Beschrijving

In een zeer modern en eigentijds hofje gelegen vier kamer eengezinswoning met een achterbalkon boven het water en een ruim gemeenschappelijk vlonderterras aan de zijkant van de woning. Deze NETTE EENGEZINSWONING heeft een moderne keuken en badkamer, nette vloeren in de hele woning en een ruime inbouwkast in de hoofdslaapkamer. Naast de deur ligt tevens een kindvriendelijke autoloze binnentuin. De kans voor mensen die nabij het water willen wonen voor een betaalbare prijs.
- Bezoekers kunnen zich o.a. aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Ivo van laclemakelaars (zie ook de site van de makelaar). 
- I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 20 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 20 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.

Indeling

Berging voor de woning groot ca15 m2 (4,97 x 3,62). Groot gemeenschappelijk vlonder/terras voor de woning geschikt voor een barbecue. Aanleg van een bootje nabij de woning is mogelijk.

Hal, garderobe, meterkast met stadverwarming unit, modern zwevend toilet met fontein, woon-eetkamer (5,14 x 5,92) met nette lichte plavuizenvloer en vloerverwarmingsunit, via aluminium schuifpui entree tot het terras gelegen boven het water groot ca. 6 m2 (1,70 x 3,40), keuken (3,56 x 2,99), L-vormig keukenblok met natuurstenen granieten aanrechtblad, rvs afzuigkap, Ceramische kookplaat, combi oven/magnetron, vaatwasser en een koel-vries combinatie.

Eerste verdieping: 
Overloop (3,36 x 2,50), wasmachineaansluiting en droger opstelplaats, slaapkamer voorzijde (5,14 x 3,14) met vaste kastenwand, achterkamer (2,94 x 2,95), achterzijkamer (3,59 x 2,13), badkamer (2,82x1,68) voorzien van net wastafel meubel, douchecabine (juni 2020), zwevend toilet en design-radiator. In de gehele slaapverdieping ligt een nette licht eiken laminaatvloer.

Balkon

Zeer ruim gemeenschappelijk vlonderterras voor de woning. Balkon van ca 6 m2 achter de woning met ligging boven het water.

Bijzonderheden

Ligging: Ypenburg in de Waterwijk
Grond: Eigen grond
Keuken: L-vormig keukenblok met natuurstenen granieten aanrechtblad, rvs afzuigkap, Ceramische kookplaat, combi oven/magnetron, vaatwasser en een koel-vries combinatie.
Badkamer: Badkamer (2,82x1,68) voorzien van net wastafel meubel, douchecabine (juni 2020), zwevend toilet en design-radiator.
Berging/schuur: berging voor de woning
Electra: 8 groepen, 2 keer aardlekschakelaar, nieuwe schakelkast.
Netwerk: Glasvezelnetwerk van KPN
Verwarming: stadsverwarming. De vloerverwarming op de begane grond geeft een heerlijk comfortabel gevoel. 
Warm water: stadsverwarming
Isolatie:  Aluminium kozijnen dubbel glas voor- en achter.
Staat van onderhoud binnen: goed
Staat van onderhoud buiten : goed
Parkeermogelijkheden: goed
Bereikbaarheid : Zeer goed. Ideaal knooppunt met de uitvalswegen naar de hele randstad. Vlakbij winkelcentrum, bouwmarkten en recreatiegebied met leuke fietsroutes. Sport en zwemvereniging in de buurt. Drievliet op 2 km afstand. 
Locatie: Unieke woonwijk, wil je varen of vissen. Of BBQ op het terras langs het water. Een geweldige ambiance, lekker eten langs het water. En schaatsen in de winter. De woning heeft een binnenhof en speelplaats voor kinderen.  
Clausules : In onze koopovereenkomst worden standaard verkoopclausules
opgenomen.
Balkon: Zeer ruim gemeenschappelijk vlonderterras voor de woning. Balkon van ca 6 m2 achter de woning met ligging boven het water.  
Roerende zaken: Al het meubilair in deze woning kan tegen een zeer schappelijk bedrag overgenomen worden.
Aanvaarding: Tussen januari en maart 2021. Voor een starter is dit ideaal m.b.t. de overdrachtsbelasting.

Kenmerken