Beschrijving

Te bezichtigen, dit zeer centraal gelegen en sfeervolle 4-kamerappartement op de 1e etage in de Van Musschenbroekstraat 68 te Den Haag.
- OPEN HUIS OP ZATERDAG 14 NOVEMBER 2020 TUSSEN 13:00 EN 14:30 UUR. Bezoekers kunnen zich ALLEEN NOG (aan)melden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Turgut van Lacle Makelaars (zie ook de site van de makelaar).
- I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.

Indeling

Ingang via open portiek, entree woning, slaapkamer (3.37x2.70) met meterkast (4 groepen, aardlekschakelaar en slimme meter), betegelde toilet (0.97x0.97) met fontein, keuken (2.45x2.55) voorzien van inbouwapparatuur waaronder afzuigkap, oven en 4 pits kookplaat met toegang tot het balkon (3.25x0.91) aan de achterzijde. Het balkon is voorzien van een vaste kast (0.75x0.91). In de hal bevindt zich tevens een vaste kast. 

Geheel betegelde badkamer voorzien van wastafelmeubel, wastafel en douche, tweede slaapkamer (2.85x2.70) aan de voorzijde, riante woonkamer (3.13x4.34) en derde slaapkamer (4.34x3.50) aan de achterzijde. De gehele woning is voorzien van laminaatvloer.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1930;
- Woonoppervlakte 69 m2;
- Intergas cv-ketel bouwjaar 2017;
- Isolatie: geheel dubbel glas v.v. kunststof kozijnen;
- Actieve VvE met een bijdrage van € 125,00 per maand;
- Grond: gelegen op eigen grond;
- Clausules: in onze koopovereenkomst worden verkoopclausules opgenomen. Ouderdomsclausule i.v.m. bouwjaar en niet bewoningsclausule is standaard van toepassing;
- Oplevering: per direct. 

Coronamaatregelen:
Tijdens de bezichtiging behouden wij de bezichtiging 1,5 meter afstand tot u en zullen wij geen handen schudden. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan.

Wij verzoeken u met klem om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid, hoesten of koorts. Indien wij tijdens de bezichtiging vaststellen dat u van een van deze symptomen last hebt, beëindigen wij de bezichtiging en zullen wij u verzoeken het huis te verlaten. Dit beleid is mede uit respect voor u en onze opdrachtgevers en ieders gezondheid. Op deze manier hopen wij eenieder toch op een goede, servicegerichte manier van dienst te kunnen zijn.

Kenmerken