Beschrijving

-Bezoekers kunnen zich alleen (aan)melden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Turgut van Lacle Makelaars (zie ook de site van de makelaar). 
- I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 10 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 10 minuten in het huis. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt. Blijf thuis bij gezondheidsklachten. Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan. Het dragen van een mondkapje is voor alle partijen verplicht.

In 2009 opgeleverde 5-kamer eengezinswoning met zonnige gelegen achtertuin, berging en achterom. De woning is duurzaam gebouwd en voldoet mede door de vloerverwarming op de begane grond aan de kenmerken voor Energielabel A. De woning bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Leyweg en recreatie- en groenvoorzieningen van het Zuiderpark. Scholen, openbaar vervoer en snelle bereikbaarheid van uitvalswegen zijn onderdeel van deze prettige woonomgeving. Parkeren dat kan op de privé parkeerplaats direct achter de woning gelegen.

Indeling

Entree woning, gang met vaste (schoenen)kast, meterkast (9 groepen en aardlekschakelaar), modern toilet met fontein. Toegang tot de woonkamer met trapkast en nette open keuken aan de voorzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder oven, 4 pits inductieplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron. Alle inbouwapparatuur hebben een garantie tot eind 2022. Deze verdieping is voorzien van een tegelvloer. Vanuit de woonkamer toegang tot het zonnige gelegen verzorgde achtertuin met veranda, houten berging voorzien van elektra en achterom. Het eigen parkeerterrein is tevens te betreden vanuit de tuin. 

Trap naar de eerste etage, overloop, slaapkamer I aan de achterzijde voorzien van zonwering, moderne badkamer met spotjes, geheel betegeld en voorzien van douche, wastafelmeubel, toilet en ribbenradiator, slaapkamer II aan de voorzijde. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Trap naar de tweede etage, overloop, slaapkamer III aan de achterzijde, wasruimte met wasmachineaansluiting en cv-ketel (Intergas, bouwjaar 2009), slaapkamer IIII aan de voorzijde. Deze verdieping is eveneens voorzien van een laminaatvloer. 

Afmetingen:
Woonkamer: 6.05 x 4.51;
Keuken: 3.86 x 2.36;
Slaapkamer I: 3.99 x 4.59
Badkamer: 3.08 x 1.85;
Slaapkamer II: 2.72 x 3.92;
Slaapkamer III: 2.71 x 2.29;
Slaapkamer III: 2.80 x 4.56;
Wasruimte: 1.39 x 2.29.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 2009;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 123 m²;
- Vloerverwarming op de begane grond;
- Verwarming d.m.v. Intergas cv-ketel bouwjaar 2009;
- Volledig dubbel glas met (hard)houten kozijnen;
- VvE bijdrage (t.b.v. parkeerplaats) € 22,56 per maand;
- Privé-parkeerplaats in afgesloten parkeerterrein;
- Zonnig gelegen achtertuin, volledig vernieuwd in januari 2020 met veranda en ligging t.o.v. Oost-Zuid;  
- Eeuwigdurende erfpacht waarbij canonverplichting is afgekocht.

Kenmerken