Beschrijving

ZEER GUNSTIG GELEGEN HOEKEENGEZINSWONING MET ACHTERTUIN VOORZIEN VAN EEN AANGEBOUWDE BERGING EN ACHTEROM. INTERN GEHEEL GEMODERNISEERD. DRIE SLAAPKAMERS.
OP LOOPAFSTAND VAN HET GEZELLIG CENTRUM VAN WATERINGEN, DE WONING IS GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING, NABIJ SPEELGELEGENHEDEN EN BASISSCHOOL. ER IS VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID IN DE DIRECTE OMGEVING.
Bezichtigingen worden bij voorkeur ingepland op dinsdag 21 juli 2020 van 14.00-16.00. Bezoekers kunnen zich aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar Ivo van LaCle (zie site van de makelaar zelf). 
I.v.m. de Corona crisis worden alle bezichtigingen om de 20 minuten ingepland. Er mag maximaal 1 stel per tijdvak van 20 minuten in het huis. Kleine kinderen kunnen helaas niet mee bezichtigen. Zorg dat u 1,5 meter afstand houdt.

Indeling

Begane grond: Entree woning, hal met meterkast, toilet, trapkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de wooneetkamer en keuken. Ruime en lichte doorzonwoonkamer van ca. 28 m2 met zijraam. Half open moderne keuken met uitbouw naar de achterzijde. Vanuit de keuken bereikt u de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noordoosten (30m2) en is voorzien van een berging met elektra en uitgang aan de zijkant.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een slaapkamer en de badkamer met bad, douche en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Via een losse trap is de vliering te bereiken.

Bijzonderheden

-	Bouwjaar 1954.
-	Woonoppervlakte 91 m2, inhoud 306 m3.
-	Eigen grond.
-	De woning is geheel voorzien van dubbel glas.
-	Vaillant HR combiketel 2016.
-	Nieuwe elektra. 
-	Oplevering – in overleg.

Kenmerken