Woning kopen met LaClé makelaars

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Dat doet u maar een paar keer in uw leven. LaClé makelaars is betrokken, goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, denkt met u mee en geeft een passend advies. Wij kunnen ook een deeldienst leveren (bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen voeren) maar kunnen u uiteraard ook volledig van dienst zijn door het gehele traject te begeleiden.  

Van bezichtiging naar eindoordeel

Terwijl u checkt of het huis aan uw wensen voldoet, kijken wij alvast verder. Hoe is de onderhoudssituatie? Zijn er gebreken? Soms adviseren we een bouwkundige keuring uit te laten voeren. 

Als dit het huis van u dromen is, dan doen wij nog verder onderzoek. Hoe zit het bijvoorbeeld met de VVE? Is het erfpacht of eigen grond? Wij krijgen de gegevens snel boven water. Daarnaast wordt u geïnformeerd over het te volgen biedingsproces en of er al meerdere biedingen zijn.

Van onderhandeling naar koopovereenkomst

Dan is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen. Wij kunnen u objectief adviseren en bijstaan. Met een schat aan ervaring en hulp weten wij in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt. 

Gefeliciteerd! Uw eindbod is geaccepteerd en de koopovereenkomst kan getekend worden, maar niet voor wij deze grondig hebben doorgenomen.

Overdracht bij de notaris

De woning is geïnspecteerd en goedgekeurd. Het is nu slechts een kwestie van ondertekening van de akte van levering bij een notaris. De notaris zorgt voor de inschrijving bij het Kadaster.

Champagne! De sleutels zijn voor u!

LaClé makelaars, Uw sleutel tot wonen! 

Afspraak maken